منتديـــــــــاتـ لــولــ
اهلا بيكـ ياموعلم.
منورنا ومشرفنا ومسيطنا عـ الساحه..
ظبط بئي المنتدى معانا عشان نظبطك ونخلى حياتكـ أوفر مـ الاخر
الفراخ بالزبادى !! 258
منتديـــــــــاتـ لــولــ
اهلا بيكـ ياموعلم.
منورنا ومشرفنا ومسيطنا عـ الساحه..
ظبط بئي المنتدى معانا عشان نظبطك ونخلى حياتكـ أوفر مـ الاخر
الفراخ بالزبادى !! 258
منتديـــــــــاتـ لــولــ
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


هيـــــس وعيــــش مــع شبــــابــ زعبُـــــــوله
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخولدخول اعضائنا http://img103.herosh.com/2011/02/19/337318869.pngphotoshopالقرءان الكريمــ

 

 الفراخ بالزبادى !!

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
sosa
لول فاهمــ

لول فاهمــ
sosa


ولد ولا بنت :)) انثى
شغلكـ آد ايه ؟؟ : 77
نقــطكــ كام : 136
مسجل فـ المنتدى من....؟ : 28/04/2009

الفراخ بالزبادى !! Empty
مُساهمةموضوع: الفراخ بالزبادى !!   الفراخ بالزبادى !! Emptyالسبت مارس 12, 2011 5:03 pm


أهلاً وسهلاً

أخباركم ..كويسين
طيب تمام
النهـارده هنعمل أكله الفراخ بالزبادي
طبعاً في نـاس تقول ايه زبادي.. الفراخ بالزبادى !! Sm11
أقــولهم اه وبتكون جميله.. يلا نعرف بتتعمل ازاي
أولاً المكونات:
فرخه مغسوله جيداً ومقطعه_ 3فص ثوم مفروم _ بصله _ ملح _فلفل أسود _ كركم (( حسب الرغبه))_ كاري_
عصير ليمون_ معلقة خـل ابيض
2كوب صغير زبادي بلـدي
طـريقة التحضير:
أول شيء
أفرمي البصله وأدعكيهابالملح والفلفل الاسود.. واتركيها لحد ما تنزل مايتها

تاني شيء..
تنظفي الفرخه جيداً وتقطعيها
وشققيها بالسكينه
الفراخ بالزبادى !! 4487127_500x377
علشان التتبيله تدخل جواها وتشربها
الفراخ بالزبادى !! 4487128_500x375



بعدها صفي البصل جيداً وخدي المـاء
وضعيها مع الملح و التوابل ونصف كميه عصير الليمون
ونصف كميه الخل
وتبلي الفرخه جيداً
الفراخ بالزبادى !! 4487133_500x375
ونتركها نصف سـاعه علشان تشرب مـا البصل جيداً
****
تعالي نجهز باقي التتبيله
ضعي كوبيتين الزبادي في إنـاء وضعي معه باقي عصير الليمون والخـل والثوم المفروم.. وقلبيهم جيداً
بعد كدا أنقلي الفرخه في الصنيه التيفال
الفراخ بالزبادى !! 4487134_500x375

وضعي عليها تتبيلة الزبادي

وقلبيها جيداً
الفراخ بالزبادى !! 4487137_500x375

وأتركيها حوالي ساعه علشان تشـرب التتبيله
ملحوظه: ممكن تضعيها على النـار على طول بدون تركها في التتبيله ساعه أو أكثر لكن كل لما تقعد في التتبيله أكتر تشربها وتكون أحلى ولكِ الاختيار

بعدهـا أشعلي النـار الهاديه عليها
وأتركيها لحد ما تنضج ولو الفرخه محتاجه
شوية مايه .. ضيفي لها لحد ما تنضج
وبعدهـا دخلي الصنيه.. الفرن
علشـان تحمـر وممكن تقلبيها كل شويه
لو عاوزاها حمره من فوق وتحت
وهذا شكلها بعد النضج والتحمير
الفراخ بالزبادى !! 4487142_500x375
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
الفراخ بالزبادى !!
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
منتديـــــــــاتـ لــولــ :: ·٠•●●•٠· ·٠•قســــم الاهتمامــــات المشتركــه·٠•●●•٠· ·٠• :: ღ♥ღالديكــــــور والمطبـــخღ♥ღ-
انتقل الى: